مهاجرت به اروپا از طریق کار یکی از راحت ترین و ارزان ترین روش های مهاجرت به اروپا بوده و به متقاضیان این فرصت را می دهد تا سطح زندگی خود را بالا ببرند.
به طور کلی یکی از رایج ترین روش ها برای گرفتن اقامت اروپا، اقامت از طریق کار است ولی این امر در مورد همه کشورهای اروپایی صدق نمی کند و فقط بعضی از کشورها از طریق کار به مهاجرین اقامت دائم می دهند. در بیشتر کشورهای اروپایی، مهاجرین برای گرفتن ویزای کار باید از طرف یک شرکت معتبر به دولت اروپا معرفی شوند و بر این اساس می توانند ویزای کار و در نهایت اقامت دائم بگیرند.
این افراد بعد از گرفتن ویزای کار، وارد کشور مورد نظر شده و اقامت کاری دریافت می کنند و بعد از چند سال و با پرداخت مالیات، می توانند اقامت دائمی بگیرند. برای کسب اظلاعات درخصوص اخذ ویزای مجارستان می توانید کلیک کنید.
کشورهای اتحادیه اروپا جذابیت بسیار زیادی برای مهاجران خارجی دارند. برخی از قوانین و روش های مهاجرتی در بین این کشورها مشترک بوده و در مواردی نیز با یکدیگر متفاوت هستند. نظام سوسیالیستی حاکم، پایین بودن نرخ بیکاری و تورم در بیشتر این کشورها از دلایل تمایل مهاجرت به کشورهای اروپایی به ویژه از طریق کار در اروپا می باشد.
سوال هایی درخصوص مهاجرت به اروپا از طریق کار برای شما به وجود می آید که در این مقاله به طور کامل به آنها توضیح داده شده این سوالات عبارتند از :
-اولین قدم برای اخذ ویزای کاری و مهاجرت به کشور های اروپایی چیست؟
-انواع اقامت ها برای مهاجرت به کشورهای اروپایی ؟
-معاهده شنگن چیست؟
-شرایط عمومی اقامت از طریق کار چگونه است؟
-نحوه اخذ اقامت در اروپا چگونه است؟
-مدارک مورد نیاز برای مهاجرت اروپا چیست؟
-چه مشاغلی را کشورهای اروپایی نیاز دارند؟
ب-ررسی نرخ بیکاری در کشورهای اروپایی؟
اولین اقدام برای مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی، انتخاب کشور مورد نظر و دریافت ویزای کار از آن کشور است. کشورهای مختلف شرایط خاص و متفاوتی برای پذیرش متقاضیان کار در کشورهای اروپایی دارند. افراد متقاضی باید قبل از اقدام به مهاجرت کاری، کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار داده و سپس برای ویزای کاری درخواست کنند.
این نوع اقامت به منظور انجام کار های تحقیقاتی، تحصیل، آموزش زبان یا دوره های خاص می باشد.
این اقامت مخصوص افرادی است که تقریبا ۵ سال تمام در یکی از کشور های اتحادیه اروپا اقامت غیر دائم دارند و هزینه زندگی خود را از راه کار در آن کشور به دست می آورند.
در سال های اخیر، تعداد متقاضیان در باب مهاجرت به کشورهای اروپایی افزایش چشم گیری داشته است. تقریبا همه افرادی که اقدام به مهاجرت می نمایند به دنبال رسیدن به موقعیتهای شغلی بهتر، درآمد بالاتر و یا رفاه اجتماعی میباشند.
این معاهده بین ۲۶ کشور برقرار شده است که طبق قرارداد در این معاهده، شهروندان این ۲۶ کشور هیچ مرز و محدوده ای برای هم ندارند و و انواع کنترل های مرزی در بین این کشورها لغو شده است. این معاهده در سال ۱۹۸۵ منعقد شده است. اگر نیاز به منبعی لاتین درخصوص معاهده دارید می توانید از سایت schengenvisainfo استفاده کنید.
از ۲۸ کشوری که عضو اتحادیه اروپا هستند ۲۲ کشور عضو حوزه ی شنگن می باشند. کشور های قبرس، کرواسی، رومانی و بلغارستان در اتحادیه اروپا حضور دارند اما کماکان عضو معاهده شنگن نیستند. خاطر نشان می گردد که کشور های انگلستان و ایرلند نیز در شرف جدایی از اتحادیه اروپا هستند.
کار در اروپا از جمله روش های پرطرفدار مهاجرتی می باشد. از جمله دلایل آن می توان به قوانین کاری متخصص محور، درآمد بالا و فرصت های شغلی زیاد اشاره کرد.
بدین منظور متقاضیان کار در کشورهای اروپایی از چند روش می توانند اقدام کنند. یکی از این روش ها ویزای جستجوی کار می باشد. این ویزا به مدت شش ماه این فرصت را برای دارندگان آن فراهم می آورد که در محیط به دنبال کار بگردند. کشورهای آلمان و اتریش این نوع ویزا را تعریف کرده اند.
جهت اقامت از طریق کار در اروپا و مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق کار، کلیه کشورهای اتحادیه اروپا قوانین مشترکی دارند و آن این است که شخص متقاضی برای کار در کشور های اتحادیه اروپا باید یک پیشنهاد شغلی از فردی در کشور مورد تقاضا داشته باشد.
با توجه به اینکه جذب نیروی کار برای موقعیت کاری موجود در هر کشور اتحادیه اروپا، ابتدا باید سه ماه در خود کشور آگهی شود و چنانچه شخص متقاضی شغل آگهی شده، یافت نگردید، مجددا جذب نیرو به مدت سه ماه در کل اتحادیهی اروپا آگهی خواهد شد.
-فرم درخواست
-مدرک زبان
-دو قطعه عکس
-بیمه مسافرتی
-پاسپورت معتبر
-مدارک تحصیلی
-قرارداد کاری (در صورت وجود)
-نشانی محل سکونت در کشور مقصد
تا پایان ژانویه۲۰۲۰ نرخ بیکاری در منطقه یورو و اتحادیه اروپا با ۰.۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه ماه قبل و به ترتیب در سطح ۷.۴ درصد و ۶.۶ درصد رسید. این نرخ بیکاری پایینترین نرخ بیکاری ثبت شده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از می ۲۰۰۸ بوده است.
تخمین زده میشود تا پایان ماه ژانویه۱۴ میلیون و ۸۶ هزار مرد و زن در سطح اتحادیه اروپا بیکار باشند که از این تعداد، ۱۲ میلیون و ۱۷۹ هزار نفر ساکن کشورهای عضو منطقه یورو بودهاند. در مقایسه با ماه دسامبر، شمار افراد بیکار در اتحادیه اروپا ۱۶ هزار نفر و در سطح منطقه یورو هزار نفر افزایش یافته است.
همچنین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، شمار بیکاران در سطح اتحادیه اروپا ۷۴۶ هزار نفر و در سطح منطقه یورو ۵۹۳ هزار نفر کاهش پیدا کرده است.
به منظور کار در اروپا، می بایست شرایط هر یک از کشورهای اروپایی را به دقت بررسی کنید. در نظر داشته باشید که اکثر قوانین مهاجرتی ثابت نبوده و بر اساس نیازهای داخلی و روابط خارجی کشورها تغییر می کنند. برای انتخاب بهترین کشور اروپایی برای کار، این نکته مهم را در نظر داشته باشید، معیار بهتر بودن کشور تا حد زیادی نسبی است، بدین معنا که شاید یک کشور برای شما متناسب با شرایطی که دارید مناسب بوده اما برای یک متقاضی دیگر مناسب نباشد.
بنابراین برای انتخاب کشور مقصد می بایست شرایط آن کشور و شرایط خود را به دقت بررسی نموده و حتما با مشاورین متخصص در این حیطه نیز مشورت نمایید. از جمله فاکتورهایی که برای ارزیابی شرایط کشور مقصد می توان مورد نظر قرار داد، نرخ بیکاری، هزینه های زندگی، میانگین حقوق، شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت، میزان نژاد پرستی و نگرش های ناسیونالیستی و مهاجر پذیری می باشد.
-مشاغل مربوط به حوزه it
-تمامی مشاغل رشته های مهندسی به ویژه رشته مهندسی مکانیک
-مشاغل مربوط به حوزه پرستاری
-متخصصان مربوط به حوزه داده ها
-مشاغل مربوط به حوزه مالی و تجارت
-مشاغلی از قبیل جوشکاری، لوله کشی، برق کاری و …
-فیزیوتراپیست ها
-مشاغل مربوط به حوزه پزشکی
مهاجرت به اروپا از طرق متنوعی امکان پذیر است برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید مقالات تخصصی موجود در این وبسایت را مطالعه نمایید. شما عزیزان در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه انواع راه های مهاجرت به اروپا می توانید با موسسه حقوقی و مهاجرتی لگال آر ای ال (Legal REL) تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را به صورت مشاوره تلفنی رایگان کسب نمایید. امیدواریم مطالب مطرح شده در این نوشتار راهنمای مناسبی برای شما عزیزان بوده باشد.