هر ساله افراد زیادی تمایل دارند برای تحصیل, کار و زندگی وارد کشور لیتوانی شوند. حال چرا افراد این کشور را برای زندگی انتخاب می نمایند؟ مزایای ثبت شرکت در این کشور چیست؟ شرایط مهاجرت به لیتوانی ازطریق ثبت شرکت چیست؟ روش های مختلف مهاجرت سرمایه گذاری به این کشور چیست؟
فرایند ثبت شرکت در لیتوانی مواردی نظیر: ثبت فرایند در دفتر اسناد رسمی، مراجعه کردن به مرکز ثبت و ترجمه مدارک را در بر خواهد گرفت.
قبل از شروع تصمیم گیری در رابطه با ثبت شرکت در لیتوانی بایستی حداقل سرمایه برای ثبت شرکت مشخص گردد و علاوه بر آن بایستی مزایای ثبت شرکت در لیتوانی و همچنین معایب آن در نظر گرفته شود.
برای مهاجرت به لیتوانی راه های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها اخذ شهروندی از طریق ثبت شرکت می باشد.
مهاجرت به لیتوانی ازطریق ثبت شرکت
این در مطلب به صورت کلی اطلاعاتی در زمینه ثبت شرکت در لیتوانی را ارائه میدهیم. ثبت شرکت در لیتوانی دارای مزایا و البته معایبی است. ما توصیه میکنیم، افرادی وارد پروسه ثبت شرکت در لیتوانی شوند که قصد فعالیت اقتصادی در این کشور را داشته باشند، چنانچه شخصی صرفاً به واسطه این کار قصد مهاجرت به لیتوانی را داشته باشد، روش های دیگری هم موجود است.
ثبت شرکت در لیتوانی دارای مزایای بسیار زیادی می باشد از افتتاح حساب بانکی بین المللی گرفته تا اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در لیتوانی ، همگی امکان پذیر می باشد.
اقامت و ثبت شرکت در خارج از کشور: ثبت شرکت در کشور های مختلف یکی از راه حل های اخذ اقامت و مهاجرت به آن کشور محسوب می شود.گاهی شما برای مهاجرت به یک کشور مثلا اروپایی باید اقدام به سرمایه گذاری نمائید ولی ممکن است با هزینه بسیار پایین تر و صرف زمان کمتر از طریق ثبت شرکت بتوانید برای خود و اعضای خانواده خود اقامت یک کشور را اخذ نمائید.
از ۱ ژانویه سال ۲۰۰۴ فرایند ثبت شرکت به عنوان فرایندی قانونی معرفی شد و اسنادی در خصوص همکاری و مشارکت به امضاء رسید. در وهله اول تمامی اقدام بایستی در دفتر اسناد رسمی، جایی که تمامی اطلاعات مورد ارزیابی قرار می گیرد و مدارک موجود در خصوص همکاری جمع آوری می شود. بخاطر داشته باشید که تمامی فرایندهای موجود در دفتر ثبت اسناد رسمی به صورت قانونی خواهد بود. آماده سازی برای ثبت شرکت امری بسیار مهم خواهد بود. قبل از فرایند ثبت در دفتر ثبت اسناد رسمی انتظار می رود که افراد مدارک ذکر شده در ذیل را ارائه دهند:
دریافت اسناد ثبت شرکت، برعهده گرفتن نمایندگی یک شرکت و یا شعبه همگی در دفتر اسناد رسمی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و تمامی آن ها در فایلی ضمیمه خواهد شد. به خاطر داشته باشید که تمامی این مراحل از طریق قانونی صورت خواهد گرفت.
در واقع دفتر اسناد رسمی صحت ثبت شرکت از طریق قانونی را تایید خواهد کرد. پس از طی کردن تمامی مراحل قانونی در دفتر ثبت اسناد رسمی، شعبه و یا دفاتر نمایندگی قابلیت ثبت شدن را خواهند داشت. مدارکی که در اختیار دفتر ثبت اسناد رسمی قرار می گیرد بایستی به زبان ملی باشد و در واقع در انطباق با زبان لیتوانی وضع گردد. به خاطر داشته باشید که شما ملزم به پرینت گرفتن از تمامی مدارک خواهید بود. در این امر قرار دادن مدارک به صورت منظم، تهیه پیش نویس از آنان و آماده کردن مدارک به صورت قانونی ضروری خواهد بود. اگر مدارک ارسال شده به زبان ملی نباشد، ترجمه آنان توسط مترجم بایستی ضمیمه پرونده گردد.
در ثبت شرکت های شریکی مانند تعداد سهامداران برای ثبت شرکت در لیتوانی و ثبت شرکت با چند نفر بایستی به دلیل موارد کلاهبرداری دقت بسیاری به عمل آورد.
توصیه می شود که تمام فعالان تجاری برای افتتاح حساب در همین کشور اقدام کرده و شایان ذکر است که داشتن حساب ارزی در لیتوانی کاری بسیار ساده می باشد. افتتاح حساب بانکی مستلزم داشتن پاسپورت، مدرک ثبت تجاری، اساسنامه شرکت و همچنین مدرکی مبنی بر اثبات اسکان در این کشور است. مدارک لازم به فرم شرکت بستگی دارد.
جهت ثبت شرکت های مشارکتی و یا شرکت های مشارکتی محدود مدارک ذکر شده در ذیل نیاز خواهد بود:
مهاجرت به لیتوانی ازطریق ثبت شرکت
پس از دریافت شرایط احراز هویت توسط یک دفتر اسناد رسمی، کارآفرین ملزم به ارسال مدارک ثبت شده به مدیر خواهد بود.
فرد ارائه دهنده مدارک و و دفتر ثبت اسناد رسمی ملزم به ارسال تمامی مدارک به مرکز ثبت خواهد بود. با انجام این فرایند دیگر افراد قادر به حذف و یا جایگزین شدن این افراد نخواهند بود. بخاطر داشته باشید که سند الحاق این شرکت بایستی بصورت جداگانه گردآوری شود.
مرکز ثبت بایستی تمامی تصمیمات خود را با با فرایند ثبت شرکت، شعب و یا شرکت های نمایندگی وفق دهد. بخاطر داشته باشید که این فرایند ۵ روز از تاریخ ارائه مدارک ثبت نام و یا اطلاعات ثبت شرکت بصورت قانونی به طول می انجامد. ناگفته نماند که فرایندهای حقوقی کارآفرینان و مدارک ثبت شرکت به شرح ذکر شده در ذیل خواهد بود:
مدارک ارسال شده به سازمان ثبت مرکزی
شرکت ها دارای انواع مختلفی می باشند نظیر: شرکت سهامی خاص، شرکتی است که سرمایه ی آن به سهام های متعدد تقسیم شده است. شرکت تضامنی : شرکت تضامنی شرکتی است که امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت محدود تشکیل می شود.
ثبت شعب شرکت به منظور مشارکت در فعالیت های اقتصادی خواهد بود. ممکن است در دفاتر نمایندگی شعبه فعالیت های تجاری انجام نشود و این شعب در فعالیت هایی نظیر: تبلیغات، انتقالات و … دخیل خواهند بود. نام شعب و یا شرکت های نمایندگی بایستی هم نام با شرکت اصلی باشد، بنابراین واژه شعب و یا شرکت های نمایندگی بایستی از نام شرکت نیز گرفته شود.
مهاجرت به لیتوانی ازطریق ثبت شرکت
جهت ثبت شعب و یا شرکت های نمایندگی فرد کارفرما در وحله اول ملزم به برقراری ارتباط با دفتر ثبت اسناد رسمی خواهد بود. مدارک ارسال شده بایستی توسط یک شرکت ارسال گردد. شرکت های دولتی، شرکت هایی با مشارکت محدود، شرکت های خصوصی، شرکت های مشارکتی جهت ثبت دیگر شعب و یا دفاتر نمایندگی ملزم به پیروی از موارد ذکر شده در ذیل خواهند بود:
گواهی، کپی از تمامی مدارک، پیشبرد تمامی اهداف و فعالیت ها از طریق قانونی که در ۵ اکتبر ۱۹۶۱ توسط Hague Convention مورد قبول واقع شد. بخاطر داشته باشید که تمامی اسناد کشورها که به این کنواسیون ملحق نشده است، بایستی توسط دستورالعمل های قانونی و توسط وزارت امور خارجه نیز به تایید برسد.
مهاجرت به لیتوانی از طرق متنوعی امکان پذیر است برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید مقالات تخصصی موجود در این وب سایت را مطالعه نمایید. شما عزیزان در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه انواع راه های مهاجرت به لیتوانی می توانید با موسسه حقوقی و مهاجرتی لگال آر ای ال (Legal REL) تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را به صورت مشاوره تلفنی رایگان کسب نمایید و یا سوالات خود را در زیر این مقاله یادداشت نمایید.
امیدواریم مطالب مطرح شده در این نوشتار راهنمای مناسبی برای شما عزیزان بوده باشد.