ثبت شرکت در کشورهای اروپایی یکی از بهترین تصمیمات افرادی است که از شم اقتصادی بالایی برخوردار هستند و سعی می کنند بهترین کشور اروپایی برای ثبت شرکت را انتخاب کنند.
قاره سبز، اقتصاد سبزرنگی هم در نمودارهای ارزیابی جهانی دارد و همه ساله پذیرای شهروندان کشورهایی است که به قصد تجارت و سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کارهای سود آور، به اروپا سفر می کنند.
و اقدام به ثبت شرکت در اروپا با سرمایه هایی حتی کوچک می کنند و البته ثبت شرکت در اروپا با کمترین هزینه نیز ممکن است.
فراموش نکنید کشورهای توسعه یافته همیشه به دنبال خلاقیت و نوآوری در عرصه های مختلف هستند و حتی به این امر بیشتر از سرمایه شما اهمیت می دهند.
افرادی که در زمینه های تجاری و شغلی نیز با این رویکرد به اروپا سفر می کنند، می توانند به راحتی شانس خود را امتحان کنند و موفقیت خود را تضمین شده بدانند.
اگر شما مالک کسب و کار گسترده ای هستید یا ایده ای در سر می پرورانید و بستر مناسبی برای اجرای آن پیدا نمی کنید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا تمامی نکات مرتبط با ثبت شرکت در اروپا و ارزان ترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت در سال ۲۰۲۳ را بدانید.
اتحادیه اروپا یکی از قدرتمندترین پیمان های اقتصادی دنیا را داراست که در فعالیت های تجاری و بیزینسی، دولت های خود را در تصمیم گیری آزاد گذاشته است و ثبت شرکت در اتحادیه اروپا به معنی ثبت شرکت در یکی از کشورهای اروپایی است.
این اتحادیه قوانین کلی و خاصی را بر قوانین داخلی کشورهای عضو، مقدم ندانسته است. ماده ۱۶ منشور حقوق اساسی اتحادیه اروپا با عنوان آزادی انجام یک تجارت، بیان می کند.
آزادی انجام یک تجارت مطابق با قوانین اتحادیه و قوانین و رویه های ملی به رسمیت شناخته شده است.
در صورتی که موفق به ثبت شرکت در کشورهای اروپایی و عضو اتحادیه اروپا شوید، به راحتی می توانید با دیگر کشورهای اروپایی به تجارت و داد و ستد بپردازید.
و چون قوانین ثبت شرکت در اروپا تقریبا مشابه است، می توانید فعالیت تجاری خود را در چندین کشور اروپایی گسترش بدهید.
اتحادیه اروپا از نظر تجاری و اقتصادی از تمامی فعالیت های تجاری صورت گرفته در کشورهای اروپایی مثل ثبت شرکت در اروپا حمایت می کند و تلاش این اتحادیه بر آسان سازی ملزومات مرتبط با ثبت شرکت در کشورهای اروپایی است.
با ثبت شرکت در یکی از کشورهای اروپایی و به دنبال آن اخذ اقامت کشورهای اروپایی، رفت و آمد به دیگر کشورهای اروپایی نیز برای شما آسان می شود و تسهیلات ویژه ای به شما اختصاص می یابد.
در این زمینه پیمان های اقتصادی همگانی و چندگانه ای بین کشورهای اتحادیه اروپا و همین طور اتحادیه اروپا و آمریکا و کانادا برقرار است که می توانید آنها را مطالعه کنید تا بیشتر با مزایای ثبت شرکت در اروپا آشنا شوید.
پیشنهاد می شود مقاله اخذ اقامت اروپا را نیز مطالعه نمایید
شرکت های با مسئولیت محدود
کشورهای اروپایی و در صدر آنها، آلمان دو نوع متمایز از شرکت های با مسئولیت محدود به نام های GmbH و UG را به رسمیت می شناسد.
هر دو نوع شرکت برای صاحبان مشاغلی که می خواهند از دارایی های خصوصی خود محافظت کنند و تصویر عمومی قوی برای کسب و کار خود ایجاد کنند عالی هستند.
این نوع شرکت همچنین به شما امکان می دهد در سمت مدیریت، شخص ثالثی را که سهامدار نیست منصوب کنید. اگر در تامین هزینه ثبت شرکت در اروپا با مشکل مواجه هستید، این دسته از شرکت ها به شما توصیه نمی شوند.
شرکت های سهامی
این شرکت ها شخصیت حقوقی مستقل دارند و حقوق و تعهدات این شرکت ها مستقل از صاحبان آن است.
شرکت معمولاً متعلق به سهامداران مختلفی است که به عنوان مالکان مشترک شرکت نیز به حساب می آیند. این گونه از شرکت ها برای افرادی مناسب است که به دنبال ارزان ترین روش ثبت شرکت در اروپا هستند.
بسیاری از صاحبان مشاغل این نوع شرکت را ترجیح می دهند زیرا به آنها آزادی انتقال سهام را به راحتی و بدون نیاز به انجام تشریفات مانند صدور گواهینامه رسمی می دهد.
زمانی که سهام دست به دست میشوند، وجود این شرکت نیز تحت تأثیر قرار نمیگیرد و می توان به ثبت شرکت در اروپا و اخذ اقامت امیدوار بود.
شراکت
این شرکت ها یک نوع مشارکت قانون مدنی برای ترتیبات متشکل از دو یا چند شخص حقیقی یا حقوقی هستند.
این ساختار تجاری برای تاجران تجاری و متخصصان لیبرال ایده آل است. این شرکت ها از یک ساختار قانونی ساده پیروی می کنند و همچنین به شما این آزادی را می دهند که اختیارات خاصی را به هر شریکی تفویض کنید.
تصمیمات کلیدی اغلب از طریق رأی گیری انجام می شود و شرکا سود و زیان شرکت را به طور مساوی تقسیم می کنند. این دسته از شرکت ها در مراحل ثبت شرکت در اروپا دشواری نسبتا متوسطی دارند.
مالکیت انحصاری
این شرکت ها به مشاغلی اشاره می کنند که توسط یک شخص یا تاجر انحصاری اداره می شود.
نهادهای با مالکیت انحصاری به تیم مدیریتی نیاز ندارند و همه تصمیمات توسط مالک واحد گرفته می شود. آنها می توانند انتخاب کنند که به تنهایی کار کنند یا کارکنان را استخدام کنند.
برای دانستن پاسخ این سوال باید با قوانین تجاری کشورهای مختلف اروپایی و انواع شرکت های تجاری در کشورهای مختلف اروپایی تا حدودی آشنا باشید تا بهترین کشور اروپایی برای ثبت یک شرکت را شناسایی کنید.
بزرگ ترین کشورهای اروپایی، عبارتند از فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، پرتغال، لهستان، هلند، مجارستان، سوئد و انگلستان.
در ابتدای این بخش به صورت جزئی به مرور قوانین تجاری و انواع شرکت های تجاری در چند کشور بزرگ اروپایی می پردازیم.
تا در انتها بتوانید بهترین کشور برای ثبت شرکت در اروپا را متناسب با معیارهایی از جمله هزینه ثبت شرکت در اروپا، اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اروپا و قوانین ثبت شرکت در اروپا انتخاب کنید.
مجارستان یکی از پر رونق ترین کشورهای اروپایی است که در دهه اخیر مهاجرین بسیاری را در خود جای داده است. اما علت این امر چیست؟ مجارستان در طول سالها موفق به ارتقای اقتصاد خود از طریق گذرگاه های مختلف شد و پله های موفقیت را یکی پس از دیگری طی کرد.
بعد از وقایع سال ۱۹۴۸ مجارستان میلیون ها شغل ایجاد کرد و به خصوص برای زنان جایگاه ویژه ای چه از نظر شغلی و چه از نظر فرهنگی در نظر گرفت.
همین طور مجارستان از ارزان ترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت است و جنجال های قوانین ثبت شرکت های اروپایی هنوز در این کشور خود را نشان نداده اند.
همین طور می توانید به اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در این کشور بیندیشید و نکته آخر اینکه تقریبا تمامی جمعیت مجارستان با زبان انگلیسی آشنا هستند.
هزینه اجاره و خرید ملک نیز در مجارستان بار سنگینی بر دوش یک تاجر نمی گذارد و این از دیگر دلایلی است که اگر به دنبال ثبت شرکت در اروپا با کمترین هزینه هستید، می توانید به مجارستان فکر کنید.
به صورت کلی در قوانین تجاری انگلستان، چهار نوع شرکت پیش بینی شده است که عبارتند از شرکت های سهامی عام، شرکت های خصوصی محدود با ضمانت (تضامنی)، شرکت های خصوصی با سهام و شرکت های خصوصی نا محدود.
این چهار نوع از شرکت های استانداردی هستند که می توانید برای ثبت شرکت در اروپا اقدام کنید و همچنین تعداد انگشت شماری نیز از شرکت های غیر استاندارد در این کشور مشغول فعالیت هستند که از اهمیت کمتری برخوردارند.
از دسته اول یعنی شرکت های سهامی عام، با حروف اختصاری (PLC) نیز یاد می شود.
یکی از مهم ترین تفاوت های شرکت سهامی عام و خصوصی در این کشور این است که یک شرکت سهامی عام می تواند سهام یا اوراق قرضه را معمولاً از طریق بورس اوراق بهادار به عموم مردم بفروشد.
چنین شرکت هایی معمولاً قبل از ثبت مجدد به عنوان PLC به منظور افزایش سرمایه برای توسعه، به عنوان شرکت های سهامی خاص شروع به کار می کنند و چون مشابه این شرکت ها را در ایران داریم.
آشنایی با روند این شرکت ها آسان تر است و از شرکت های پیشنهادی برای کسانی است که به دنبال ثبت شرکت در اروپا و اخذ اقامت هستند.
برای تبدیل شدن به یک شرکت سهامی عام، تجارت مورد نظر شما باید دارای سرمایه سهام ۵۰هزار پوند یا بیشتر باشد که حداقل 25٪ آن باید قبل از شروع تجارت شرکت پرداخت شده باشد.
شرکت های سهامی عام ملزم به داشتن حداقل دو مدیر و یک منشی شرکت هستند. همه مشاغلی که در بورس اوراق بهادار فهرست شده اند PLC هستند.
اما بسیاری از مشاغل خصوصی وجود دارند که از وضعیت و اعتباری که PLC بودن به آنها می دهد بهره می برند. سهامداران اغلب انتخاب می کنند که به عنوان PLC شریک باشند.
زیرا به این صورت، این شرکت ها بزرگ تر به نظر می رسند و پشتوانه مالی بیشتری دارند و به همین دلیل انگلستان را می توان یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت دانست.
سهامدار بودن در یک PLC اغلب معتبرتر از سهامدار بودن در یک شرکت سهامی خاص است و مسئولیت شرکت محدود به ارزش اندوخته آن است.
در صورتی که شرکای بسیاری دارید و بیش از دو نفر مدیریت تجارت مدنظرتان را بر عهده دارند، می توانید از طریق ثبت شرکت های سهامی عام در انگلیس اقدام به ثبت شرکت در اروپا کنید.
هزینه ثبت شرکت در اروپا و کشور بریتانیا در سال ۲۰۲۳ به این شکل است که هزینه های شرکت در سال اول به ۲۰۰۰ پوند و هزینه های سالانه شرکت در سال دوم به ۶۰۰ پوند می رسد.
میانگین هزینه برای هر ثبت شرکت در بریتانیا ۹۰۰۰ پوند است که شامل ثبت شرکت، افتتاح حساب بانکی شرکت محلی و تمام هزینه های دولتی می شود.
درباره اخذ اقامت به واسطه ثبت شرکت در کشورهای اروپایی از جمله انگلیس نیز امید بسیار زیادی وجود دارد.
چرا که انواع مختلفی از ویزاهای بریتانیا از کوتاه مدت تا بلند مدت صادر می شود و بهترین ویزا برای اشخاص بستگی به این دارد که چرا می خواهند به انگلستان بیایند و چه مدت می خواهند بمانند.
ویزای کار، ویزای دانشجویی، ویزای خانوادگی، ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای ترانزیت همگی در دسترس هستند.
و یک تاجر می تواند برای خود و خانواده اش، ویزا بگیرد و پس از مدتی فعالیت تجاری و سرمایه گذاری نیز می تواند درخواست صدور ویزای اقامتی برای بلند مدت داشته باشد و به این صورت از طریق ثبت شرکت در اروپا، ویزای اقامتی انگلیس را دریافت کند.
پیشنهاد می شود مقاله خرید ملک در اروپا را نیز مطالعه نمایید
دلایل زیادی وجود دارد که نروژ یکی از جذاب ترین مقاصد برای راه اندازی کسب و کار است.
برای شروع، این کشور یکی از با ثبات ترین کشورهای جهان از نظر اقتصادی و سیاسی است و یکی از معدود ایالت هایی بود که تقریباً تحت تأثیر بحران اعتباری سال 2008 قرار نگرفت و همچنین این کشور را می توان در دسته ارزان ترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت دانست.
ثانیاً، کشوری ثروتمند با یکی از بالاترین تولید ناخالص داخلی سرانه است. به این معنی که با وجود اینکه جمعیت آنچنان زیاد نیست، ظرفیت خرید بسیار بالایی دارد.
و این در کنار ارزان ترین کشور اروپایی برای ثبت شرکت، مزیت مهم دیگر کشور نروژ است.
از دیگر مزایای راه اندازی کسب و کار در نروژ این واقعیت است که نروژی ها بسیار سازگار هستند و به فناوری های جدید با روی باز استقبال می کنند و این بدان معنی است که آنها نه تنها مایل به خرید و آزمایش فناوری جدید هستند.
بلکه نیروی کار بسیار ماهر در زمینه های فناوری اطلاعات و فناوری دارند. به طور کلی، نروژی ها دارای تحصیلات عالی هستند که به شما امکان دسترسی به یک استخر استعداد بزرگ را می دهد.
احتمالاً مهمترین عاملی که به نفع راه اندازی یک شرکت در نروژ است، سهولت تأسیس است و شما با موانع زیادی در روش ثبت شرکت در اروپا در این کشور مواجه نخواهید شد.به دلیل حداقل سطح فساد، ایجاد یک تجارت صادقانه کار سختی نیست.
علاوه بر این، بیشتر مراحل ثبت کسب و کار را می توان به صورت آنلاین تکمیل کرد.
همچنین متوجه خواهید شد که رعایت قوانین مالیاتی در این کشور فرآیندی نسبتاً ساده است و قوانین ثبت شرکت در اروپا که معمولا دشواری فراوانی دارند، در این کشور به چشم نمی خورند.
هرکسی می تواند بدون توجه به ملیت یا محل سکونت، یک کسب و کار در آلمان ایجاد کند و چون در دهه گذشته این کشور پذیرای مهاجرین زیادی بوده است.
مراحل ثبت شرکت در این کشور اروپایی آسان تر شده است.هیچ قانون سرمایه گذاری خاصی در آلمان وجود ندارد و همچنین حداقل درصدی از سهام آلمان برای کارآفرینان خارجی لازم نیست.
معیارهای تعیین کننده برای انتخاب شکل قانونی شرکت مدنظر افراد به طور کلی به عملکرد مورد نظر سهامداران، مسئولیت و شرایط مالیات بستگی دارد.
ساختار اساسی کلیه اشکال شرکت توسط قانون تعیین شده است که قابلیت پیش بینی و اطمینان قانونی را فراهم می کند و همچنین شرایط قانونی یکسان برای کارآفرینان خارجی و داخلی اعمال می شود.
شرکت با مسئولیت محدود آلمانی (Gesellschaft mit beschränkter Haftung, GmbH) پرکاربردترین شکل قانونی برای شرکت ها در آلمان است و قوانین شرکت ها در اروپا که معمولا پیچیده است.
شامل این کشور نمی شود. این گونه از شرکت ها، انعطاف پذیری بالا را با تعهدات نسبتا کمی ترکیب می کنند. GmbH مشمول مالیات بر درآمد شرکت، هزینه اضافی همبستگی و مالیات تجارت است.
شرکت سهامی و شرکت مشارکت محدود با سهام نیز از دیگر انواع شرکت های آلمانی هستند، اما بهترین گزینه برای ثبت شرکت در اروپا و کشور آلمان، شرکت با مسئولیت محدود است.
دریافت ویزای اقامتی از طریق ثبت شرکت در آلمان نیز ممکن است، اگر می خواهید به عنوان یک کار آفرین خود اشتغال در آلمان کسب و کار راه اندازی کنید و از طریق ثبت شرکت در اروپا اخذ اقامت کنید.
باید درخواست ویزای خوداشتغالی (self employment) بدهید. برای دریافت این ویزا باید تعدادی از ملزومات کلی دولت آلمان را رعایت کنید و مواردی را در تجارت خود پوشش دهید.
مدارک لازم برای درخواست این ویزا نیز عبارتند از:
همین طور پژوهشگران و دانشگاهیان باید قرارداد کار فعلی و افراد بالای ۴۵ سال نیز اثبات مقررات بازنشستگی خود را ارائه بدهند.
در کشور فرانسه نیز مثل انگلستان، چهار نوع ثبت شرکت رایج است و از این نظر، این کشورها قوانین و ساختار مشابهی دارند.
برای ارزیابی هزینه ثبت شرکت در اروپا و فرانسه نیز می توان به طور مثال به شرکت LLC اشاره کرد. ثبت شرکت France LLC در سال اول کمتر از ۵۰۰۰ یورو و هزینه های سالانه شرکت در سال دوم نیز همین حدود است.
میانگین کارمزد به ازای هر کار بالغ بر ۱۱هزار یورو است که شامل راه اندازی این شرکت، راه اندازی حساب بانکی شرکت، دفتر ثبت قانونی و تمام هزینه های ثبت نام دولتی می شود.
بعد از ایجاد یک کسب و کار در فرانسه نیز می توانید اقدام به دریافت ویزای خوداشتغالی در فرانسه کنید و از طریق ثبت شرکت در اروپا اخذ اقامت کنید.
در هلند نیز تایپ های مختلفی از شرکت ها وجود دارد اما بیشترین درخواست برای ثبت شرکت های تعاونی، سهامی خاص و شرکت های با مشارکت عمومی است.
هلندی ها اغلب به عنوان پدران جهانی شدن و تجارت بین المللی شناخته می شوند.
دلایلی که چرا هلند باید مقصد تجاری بعدی شما باشد بسیار زیاد است. شروع با یک مکان استراتژیک به اشخاص امکان می دهد تقریباً به هر بازاری در قاره آمریکا، آسیا و اقیانوسیه و اروپا دسترسی داشته باشند.
اقتصاد قوی به طور مداوم در حال رشد، استخر بزرگ استعداد، شاخص مهارت بالای انگلیسی و بسیاری موارد دیگر. همین طور هلند را می توان در رسته ارزان ترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت دانست.
علاوه بر این، این کشور بسیار نوآور است. این بدان معنی است که مردم محلی برای پذیرش و اجرای ایده های جدید باز هستند.
یکی از قوی ترین استدلال ها به نفع هلند، حمایت قوی دولت از سرمایه گذاری خارجی است. آنها حتی به سرمایه گذاران خارجی “ویزای راه اندازی” ارائه می دهند که به آنها کمک می کند تا تجارت خود را با حداکثر سهولت و انعطاف پذیری اداره کنند.
پس می توانید به کشور هلند برای ثبت شرکت در اروپا و اخذ اقامت فکر کنید.
هر چقدر هم که این موضوع پس از فروپاشی اقتصادی سال ۲۰۰۸ شگفتانگیز به نظر برسد، ایرلند به طرز چشمگیری رشد داشته است.
دلیل اصلی چنین بهبودی سریع، نگرش بسیار مثبت دولت ایرلند نسبت به کارآفرینی است.
به عنوان مثال، نرخ مالیات شرکت های ایرلندی تنها ۱۲.۵ درصد است، فضایی مهمان نواز را برای هر دو شرکت کوچک و بزرگ ایجاد می کند و به همین دلیل از بهترین کشورهای اروپایی برای ثبت شرکت است.
و علاوه بر این، دولت ایرلند یک سیستم پشتیبانی گسترده برای شرکت ها از طریق Enterprise Ireland در هر مرحله از توسعه آنها ایجاد کرده است.
کارآفرینان داخلی و خارجی می توانند از برنامه های مختلف دولتی و کمک های مالی بهره مند شوند. علاوه بر این، ایرلند ارتباطات خوبی با تمام مناطق اصلی اتحادیه اروپا و زیرساخت های بسیار توسعه یافته دارد.
پیشنهاد می شود مقاله سرمایه گذاری دراروپا را نیز مطالعه نمایید
تقریباً تمامی کشورهای اروپایی مقررات مشترکی برای سرمایه گذاران خارجی دارند زیرا برای راه اندازی شرکت نیازی به مجوز کار یا هر نوع ویزا دیگری ندارند.
سرمایه گذاران خارجی نیاز به یک مجوز اقامت خاص کشوری دارند که می خواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند.
در ابتدا، بایستی یک اجازه اقامت موقت دریافت کنند، اما بسته به موفقیت تجاری خود می توانند در آینده اجازه اقامت طولانی مدت دریافت کنند.
برای کسب اطلاعات دقیق درباره قوانین ثبت شرکت در اروپا بایستی قانون کشور مدنظر را به دقت مورد مطالعه قرار دهید. با این وجود در این بخش به توضیح برخی قوانین خاص در کشورهای اروپایی می پردازیم.
در کشور سوئیس شرکت مدنظر شما باید دفتری در سوئیس داشته باشد که نباید در یک ساختمان مسکونی واقع شود و این یکی از قوانین ثبت شرکت در اروپا است.
برای سرمایه مجاز الزاماتی وجود دارد و اندازه آن نمی تواند کمتر از 14000 یورو باشد. حداقل باید دو سهامدار وجود داشته باشد. الزامات تابعیت یک سهامدار رایگان است که این فرد می تواند شخص حقوقی یا حقیقی باشد.
در ایرلند هنگام ثبت نام، باید مدارکی از جمله نوع فعالیت شرکت، محل کسب و کار، آدرس فیزیکی هیئت حاکمه و مدارک دیگری از این دست ارائه دهید.
سرمایه گذاران می توانند در مدت دو هفته با مبلغ حدودی ۵۰۰۰ یورو یک شرکت در ایرلند افتتاح کنند. در دانمارک مشارکت حداقل دو شرکت نامزد برای ثبت شرکت لازم است و گزارش مالی سالانه مورد نیاز است.
هزینه ثبت نام حدود ۶۰۰۰ یورو است و می تواند سه تا چهار هفته طول بکشد.
شناسایی بهتربن کشور اروپایی برای ثبت شرکت آسان است و ثبت شرکت در کشورهای اروپایی می تواند مزایا و معایب گسترده ای داشته باشد و همین طور مشکلات ثبت شرکت در اروپا نیز، کم نیستند. در این بخش به توضیح برخی از این موارد می پردازیم.
به صورت کلی مزایای ثبت شرکت در اروپا عبارتند از:
برخی دیگر از مزایا و مشکلات ثبت شرکت در کشورهای اروپایی نیز به تفکیک کشورها بیان می شوند،
نرخ مالیات و عوارض در این کشور بسیار پایین است و فرد می تواند به راحتی از طریق ثبت شرکت در این کشور، ویزای اقامتی دریافت کند.
انواع ویزا برای افرادی که قصد اقامت بلند مدت در مجارستان را دارند عبارتند از: ویزای سرمایه گذاری مجارستان، ویزای ثبت شرکت مجارستان، ویزای تحصیلی مجارستان، ویزای خانوادگی مجارستان، ویزای کاری مجارستان و کارت آبی اتحادیه اروپا مجارستان.
برای آشنایی با مراحل ثبت شرکت در اروپا بایستی درباره قوانین و مقررات محلی تحقیق و مطالعه کنید. 27 کشور در اتحادیه اروپا وجود دارد. که هر کدام قوانین ملی خود را در مورد راه اندازی مشاغل جدید دارند.
این مهم است که به طور کامل درک کنید که دقیقاً کدام قوانین در مورد تجارت شما در کشوری که در آن ثبت نام می کنید و همچنین کشورهایی که در آن فعالیت می کنید اعمال می شود تا روش ثبت شرکت در اروپا را بهتر بدانید.
بسته به کشور محل سکونت خود، ممکن است متوجه شوید که ثبت نام و فعالیت در یک ایالت دیگر منطقی تر است.
در مرحله بعد کشوری را برای ثبت کسب و کار خود انتخاب کنید. طبیعتا ثبت شرکت شما در کشورهای مختلف اروپایی مزایا و معایبی دارد که باید درباره این موارد اطلاعات کافی داشته باشید.
مراحل ثبت نام را تکمیل کنید. اکثر کشورهای اتحادیه اروپا دارای پورتال هایی هستند که می توانید به صورت آنلاین ثبت نام کنید. اخذ مجوزهای لازم نیز ممکن است بسته به کشور و صنعت شما متفاوت باشد.
در انتها بایستی همه مقدماتی را که برای شروع کسب و کار خود نیاز دارید آماده کنید. ما در این بخش اطلاعات کلی را در زمینه مراحل ثبت شرکت در اروپا در اختیار شما قرار می دهیم.
اما همه این مراحل در تمامی کشورهای اروپایی یکسان نیستند. این مقدمات می تواند شامل باز کردن یک حساب بانکی تجاری، راه اندازی سیستم پرداخت و انجام هر گونه اقدام لازم برای محافظت از مالکیت معنوی شما باشد و سرانجام می توانید فرآیند ثبت شرکت در اروپا را تکمیل کنید.
برای انجام این کار شما فقط باید فرم های ثبت شرکت در اروپا و کشورهای اروپایی را پر کرده و به صورت آنلاین ارسال کنید. این فرآیند به طور کلی ساده است.
اما ممکن است لازم باشد برای توضیح در مورد نحوه پر کردن فیلدهای فرم خاص با دفتر ثبت تماس بگیرید. پس از تکمیل فرم ها، باید هزینه ثبت نام را پرداخت کرده و به صورت آنلاین ارسال کنید.
این فرآیند ثبت نام آنلاین مفید است زیرا برای تکمیل آن نیازی به حضور فیزیکی در کشور ندارید.
پس از انجام مراحل گفته شده حساب بانکی کسب و کار را تنظیم و ثبت کنید. مرحله قبل فرآیند ثبت نام را به پایان نمی رساند زیرا همچنان باید حساب بانکی کسب و کار خود را تنظیم و ثبت کنید.
برای انجام این کار، باید در مورد بانک های مختلف کشوری که انتخاب کرده اید تحقیق کنید و قوانین ثبت شرکت در اروپا را بدانید.
همچنین بانکی را انتخاب کنید که انواع حساب ها و شرایطی را که برای ساختار کسب و کار شما مطلوب به نظر می رسد ارائه می دهد.
در برخی موارد، برای راه اندازی این حساب بانکی باید حضور فیزیکی داشته باشید. با این حال، ممکن است بتوانید این کار را از راه دور از طریق وکالتنامه انجام دهید.
در ضمن فراموش نکنید که از مالکیت معنوی خود محافظت کنید. بسته به نوع کسبوکاری که میخواهید اجرا کنید، ممکن است مالکیت معنوی خاصی داشته باشید که باید قبل از شروع فعالیتهایتان محافظت شود.
این موارد شامل علائم تجاری، حق چاپ و ثبت اختراع است. بنابراین، پس از تکمیل سایر مراحل فرآیند ثبت کسب و کار، باید برای این حمایت های مالکیت معنوی اقدام کنید.
ثبت شرکت درهر کشور اروپایی، منحصر به فرد است و قوانین کشورهای مختلف و شرایط و روش ثبت شرکت در هر کشور متفاوت است.
به همین دلیل پیش از هرگونه اقدام بایستی با یک کارشناس و وکیل خبره در زمینه ثبت شرکت های تجاری گفت و گو و مشاوره داشته باشید تا ضرر و زیان مالی متوجه شما نشود.
مقالات متعددی درباره ثبت شرکت در وبسایت ما منتشر شده است که در منوی سایت قابل مشاهده هستند و برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به این بانک مقالات مراجعه کنید.
در هر زمان برای دریافت مشاوره و رسیدن به پاسخ پرسش هایی که دارید می توانید با کارشناسان ارشد موسسه حقوقی و مهاجرتی لگال آر ای ال (Legal_REL) که سال هاست در این زمینه فعالیت دارند.
ارتباط برقرار کنید و موارد جزئی تر مثل هزینه دقیق ثبت شرکت، نرخ مالیات، دریافت ویزا و غیره را جویا شوید. دریافت مشاوره از موسسه حقوقی و مهاجرتی لگال آر ای هیچ هزینه ای برای هموطنان عزیز در برنداشته و گامی در راستای خدمت هرچه بهتر به تمامی فارسی زبان هاست.
آیا یک شهروند غیر بریتانیایی می تواند شرکتی را در انگلستان ثبت کند؟
بله، هر کسی با هر ملیتی می تواند اقدام به ثبت شرکت در اروپا و بریتانیا کند. شما نیازی به وضعیت سکونت یا حتی زندگی در کشور ندارید. تنها شرط این است که شرکت باید در یک آدرس انگلستان ثبت شود.
ایا همه مشاغل اتحادیه اروپا باید ثبت شوند؟
پاسخ کوتاه بله است. اگر مایل به انجام تجارت در یکی از کشورهای عضو هستید، باید نهاد خود را ثبت کنید.
آیا کسب و کارهای آنلاین نیاز به ثبت در اتحادیه اروپا دارند؟
در اتحادیه اروپا، کسبوکارهای آنلاین باید از همان قوانینی پیروی کنند که مشاغل دیگر پیروی می کنند. این بدان معنی است که بایستی تجارت آنلاین خود را از طریق ثبت شرکت در اروپا رسمیت ببخشید.
اگر قصد دارید کالا یا خدمات را به مشتریان در سراسر جهان بفروشید، باید بتوانید انواع مختلفی از روشها و ارزهای پرداخت را بپذیرید. با Pay.com، میتوانید به مشتریان خود اجازه دهید با روشهای پرداخت دلخواه خود از هر نقطهای در جهان پرداخت کنند.
کدام کشور اتحادیه اروپا برای ثبت شرکت در اروپا راحت تر است؟
بدون شک، مجارستان و دانمارک به عنوان یکی از ساده ترین کشورهای اروپایی برای راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت شناخته می شوند.
چگونه یک شرکت اروپایی راه اندازی کنم؟
دفتر ثبت شده و دفتر مرکزی شما باید در یک کشور اتحادیه اروپا باشند. باید در سایر کشورهای اتحادیه اروپا (شرکت های تابعه یا شعب) حضور داشته باشید، یا همه شرکت های درگیر باید تحت قوانین حداقل دو کشور مختلف اتحادیه اروپا اداره شوند.
حداقل مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در اروپا چیست؟