در این مقاله ما قصد داریم تا در مورد مهاجرت به کشور دانمارک برای شما بگوییم و کمک کنیم تا اطلاعات بیشتری در مورد این موضوع به دست بیاورید.
رسیدن به اقامت دائم کشور دانمارک، مزایای بسیار زیادی را دارد. با داشتن اقامت دائم این کشور می توانید به امکانات زیادی دست پیدا کنید و می توانید پاسپورت این کشور که به منزله شهروند دانمارکی شناخته شدن شماست را به دست آورید. اگر قصد انجام این کار را دارید، پیشنهاد می کنیم که در این مورد با متخصصان این مورد و وکلای مهاجرتی اروپایی که در این کار حرفه ای هستند مشورت های لازم را داشته باشید. ما در موسسه حقوقی و مهاجرتی Legal REL و مشاوران متخصص و کار بلدی که در اختیار داریم، به شما کمک خواهیم کرد که بتوانید از یکی از روش های موجود بهره ببرید و به اخذ اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید.
کشور دانمارک در قسمت شمال قاره ی اروپا قرار دارد که شهر کپنهاگ پایتخت این کشور است. مردم این کشور به زبان دانمارکی صحبت می کنند و زبانهای فاروئی و گرینلندی و آلمانی هم از جمله زبانهای رایج در این کشور هستند.
پول رسمی این کشور،کرون دانمارکی است و حدود هشتاد درصد از مردم این کشور، مذهب مسیحی لوتری را دارند. جزیره های فارو و گرینلند هم جز این کشور هستند.
کشور دانمارک جزو یکی از جنوبیترین کشورهای حوزهی اسکاندیناوی است و تنها مرز خاکی که این کشور دارد، کشور آلمان است و با پل اورسوند به کشور سوئد متصل است.
این کشور از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتو است و از لحاظ اختلاف درآمد، این کشور در کل دنیا رتبه اول را دارد. از نظر درآمد سرانه هم این کشور در رتبه هفتم جهان قرار دارد و طبق بررسی هایی که انجام شده، مشخص شده که مردم این کشور، شادترین مردمان دنیا هستند. نکته قابل توجه دیگر در مورد این کشور این است که این کشور، کمترین میزان فسادهای اداری و اجتماعی را دارد و جزو یکی از امن ترین کشور های دنیا به حساب می آید.
کشور دانمارک کشوری است که از هر لحاظ در سطح بالایی قرار دارد و جزو یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا به شمار می آید. مهاجرت به این کشور هم از طریق تحصیل و کار و هم از طریق سرمایه گذاری برای هر کسی بسیار ایده آل است. در ادامه تمام روش هایی که با کمک آن می توان به این کشور مهاجرت کرد را به اختصار برای شما خواهیم گفت. در صورت هرگونه سوال و ابهام در مورد مهاجرت به این کشور با مشاوران متخصص ما در موسسه حقوقی و مهاجرتی Legal REL در ارتباط باشید.
روش های متعددی برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم این کشور وجود دارد که خیلی مختصر به آنها اشاره خواهیم کرد:
ازدواج هم یکی دیگر از روش های گرفتن اقامت دائم این کشور است. اگر شما به عنوان یک تبعه خارجی با یک فرد دانمارکی ازدواج کنید، می توانید بنا بر رعایت شرایطی خاص به اخذ اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید. این قوانین عبارتند از:
این روش شاید کم ریسک ترین و بهترین روش ها برای مهاجرت به این کشور به شمار بیاید. روش های گوناگونی در مورد این روش وجود دارد از جمله:
روال کار در این مورد هم به این صورت است که کارفرما اگر قصد داشته باشد که از یک فرد بین المللی دعوت به کار کند، باید به مدت سه ماه کار خود را در کشور دانمارک آگهی کند و اگر فردی که واجد شرایط کار نبود، باید یک بار دیگر به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی کند و اگر این بار هم فردی پیدا نشد، می تواند از یک نفر خارج از کشور درخواست کند که در کار با او همکاری کند. اگر شما متقاضی کار کردن در کشور دانمارک هستید، می توانید با گرفتن دعوتنامه از طرف کار فرما، به این کشور وارد شوید و این امکان را خواهید داشت که پنج سال در این کشور اقامت داشته باشید. لازم به ذکر است که اگر زبان دانمارکی را به خوبی بلد باشید و تسط کافی به زبان داشته باشید، شانس خیلی بالایی را برای به دست آوردن اقامت دائم این کشور خواهید داشت.
در این مدل فرد متقاضی ویزای اقامت موقت ۶ ماهه در این کشور را دریافت خواهد کرد که اگر این شانس را داشت که در طی این مدت کاری برای خود پیدا کند، می تواند مدت زمان ویزای خود را بیشتر کند. لازم به ذکر است که این مدل ویزا مناسب برای افرادی است که بیشتر محصل هستند و دوست دارند در هنگام تحصیل شغلی هم داشته باشند.
با گرفتن گرین کارت که بیشتر بر پایه گرفتن امتیاز است، فرد متقاضی می تواند این شانس را داشته باشد که در این کشور مشغول به کار شود و در نهایت به این کشور مهاجرت کند. ولی خوب این روش متاسفانه برای افراد ایرانی مناسب نیست و نمی توانند از این روش برای مهاجرت به این کشور استفاده کنند.
برای گرفتن بلوکارت و استفاده از امکانات آن باید در ابتدا برای گرفتن ویزای جست و جو در کار در کشورهای آلمان یا اتریش اقدام کرده باشید و بعد از گرفتن کارت آبی خود، از تمامی امکاناتی که یک شهروند اروپایی دارد می توانید استفاده کنید و در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا امکان زندگی و کار را داشته باشید.
اگر در مورد قوانین مهاجرتی استرالیا و کانادا اطلاعات کافی داشته باشید، این روش هم دقیقا به همان گونه است. افراد متقاضی جهت گرفتن این ویزا، می توانند اقامت ۲ ساله خود را دریافت کنند. اگر شما هم قصد گرفتن این ویزا برای کشور دانمارک را دارید، باید با توجه به توانایی ها و سوابق شغلی خود، با کسب ۱۰۰ امتیاز برای این کشور اقدام کنید.
فرد متقاضی باید در قسمت سن، تحصیلات، سابقه کاری(حداقل ۳ الی ۴ سال)، مدرک زبان (حداقل ایلتس ۶) و رشته تحصیلی امتیاز کافی را دریافت کرده باشد. مزیتی که این روش دارد این است اگر قصد گرفتن ویزا از این طریق دارید، احتیاجی به جاب آفر یا پیشنهاد کاری نخواهید داشت.
ثبت شرکت هم یکی دیگر از روش های مطمئن رسیدن به اقامت دائم این کشور به شمار می آید. شما به عنوان یک فرد خارجی در این کشور باید شریکی دانمارکی داشته باشید که ۵۱ درصد سهام شرکت ثبت شده به اسم او باشد. مهاجرت به کشور دانمارک از این طریق به دو صورت ثبت الکترونیکی (آنلاین) و ثبت حضوری (کاغذی) امکان پذیر است.
این روش هم تقریبا به عنوان یکی از راه های آسان مهاجرت به این کشور به شمار می آید. اگر متقاضی تحصیل در این کشور عضو اتحادیه اروپا و کشور سوئیس باشد، تحصیل در این کشور برای او رایگان خواهد بود و هیچ نیازی به طی کردن مراحل قانونی نخواهد داشت. ولی شما به عنوان یک فرد خارجی غیر اروپایی، باید برای تحصیل خود هزینه هایی را متقبل شوید که چیزی حدود ۱۲۰۰۰ یورو به صورت سالانه خواهد بود. از این گذشته شما به عنوان یک فرد خارجی در این کشور می توانید علاوه بر تحصیل، یک کار نیمه وقت به مدت ۱۰ الی ۳۰ ساعت در هفته داشته باشید.
مدارکی که جهت این کار نیاز دارید عبارتند از:
این روش مزایای بسیار زیادی را با خود به همراه دارد و فرد متقاضی میتواند بدون نیاز به قوانین سختی که در مورد روشهای دیگر اقامت وجود دارد، مثل حضور اجباری و… به اقامت دائم و در نهایت به پاسپورت دانمارکی خود دست پیدا کند. ولی تا قبل از گرفتن اقامت و پاسپورت، اجازه کار در این کشور را نخواهید داشت ولی فرزندانتان میتوانند به تمامی امکاناتی که یک فرد دانمارکی در کشور دارند، مثل تحصیل رایگان و … را داشته باشند.
اگر به هیچ کدام از روش هایی که در بالا گفته شد امکان مهاجرت به این کشور را نداشته باشید، شاید این روش تنها راه باقی مانده برای شما خواهد بود که خیلی این روش پیشنهاد نمی شود. طبق قوانین جدید کنوانسیون ژنو، پناهنده به کسی گفته می شود که در کشور خودش به دلیل نژاد، مذهب، قومیت، داشتن عقاید خاص، عضویت در گروه های اجتماعی و سیاسی، و جنسیت، مورد تعقیب و تحت شکنجه و آزار و اذیت باشد در صورتی که در کشور خودش نباشد و ترس از بازگشت به کشور را داشته باشد پناهنده نامیده می شود و این امکان را خواهد داشت که شانس خود را برای این کار امتحان کند.
فردی که قصد گرفتن پناهندگی به این کشور را دارند، معمولا از طریق راه های دریایی و زمینی و مسیر های سخت خود را به این کشور می رسانند و با معرفی خود به پلیس دانمارک برای پناهندگی درخواست خود را اعلام می کنند. در هنگام ورود و ثبت نام برای پناهندگی از فرد متقاضی انگشت نگاری خواهد شد تا اگر قبلا در کشورهای دیگر درخواست پناهندگی انجام شده باشد مشخص شود.
بعد از انجام این کار، فرد متقاضی به کمپ منتقل می شود و تا پرونده او بررسی شود. در صورت رد شدن درخواست متقاضی فرصتی اندک برای خروج از خاک دانمارک خواهد داشت و اگر از انجام این کار امتناع ورزد به زندان انداخته خواهد شد. در صورت قبولی پرونده ی پناهندگی او اقامت خود را دریافت خواهد کرد ولی او را به عنوان یک شهروند درجه دوم و سربار جامعه به رسمیت می شناسند!
موسسه حقوقی و مهاجرتی Legal REL خدمات در باب پناهندگی را انجام نمیدهد.
اگر قصد مهاجرت به این کشور را داشته باشید، باید تمامی موارد از جمله کیفیت زندگی و هزینه ها مثل خوراک، مسکن، حمل و نقل و… را بررسی کنید و بعد تصمیم خود را در مورد اقامت و زندگی در این کشور قطعی کنید.چرا که این کشور جزو یکی از گران ترین و لوکس ترین کشورهای دنیا به شمار می آید و هزینه های زندگی در این کشور هم به نسبت سایر کشور های اروپایی بیشتر است.
مهاجرت به کشور دانمارک از طریق تمامی روش هایی که در بالا ذکر شد امکان پذیر است برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید مقالات تخصصی موجود در این وبسایت را مطالعه نمایید. شما عزیزان در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه انواع راه های مهاجرت به کشور می توانید با موسسه حقوقی و مهاجرتی لگال آر ای ال Legal REL تماس بگرید و تمامی اطلاعاتی که لازم دارید را به صورت مشاورهی تلفنی رایگان به دست آوردید و یا سوالات خود را زیر این مفاله یادداشت نمایید.
امیدواریم مطالب مطرح شده در این نوشتار راهنمای مناسبی برای شما عزیزان بوده باشد.